Úvod Aplikácie Zoznamka v mobile: TOP aplikácie, vďaka ktorým si nájdete priateľa alebo priateľku

Zoznamka v mobile: TOP aplikácie, vďaka ktorým si nájdete priateľa alebo priateľku

3

Naše inteligentné telefóny ponúkajú vďaka veľkému – a neustále rastúcemu – ekosystému aplikácií oveľa viac možností, ako si niektorí z vás myslia. Výnimkou nie je ani také zoznamovanie s novými ľuďmi. Stačí jednoducho nainštalovať ten správny softvér, a o pár dní bude aj ten najväčší nešťastník zamilovaný ako v romantickej rozprávke.

Vybrať kvalitnú aplikáciu na zoznamovanie však môže byť pre niekoho tak trošku väčší problém, keďže nie každý má o takom niečom dostatočný prehľad. Tento článok by v tom mal aspoň trošku napomôcť. Nižšie preto nájdete zopár kúskov, ktoré stoja aspoň za to vyskúšanie.

Tinder

android-aplikacia-tinder-zoznamka-app

tinder

Appka Tinder nepochybne patrí medzi TOP kúsky, aké v obchode Google Play nájdeme. Kombinácia jednoduchého softvérového prostredia a prepracovanej funkcionality poskytne nadštandardné  používateľské skúsenosti. Nechýba jej ani také vyhľadávanie potencionálneho partnera na základe vašej aktuálnej polohy, anonymné lajkovanie navrhnutej osoby či užitočný chat.

Tinder je taktiež prístupný ako aplikácia pre platformu Android Wear.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder“]

Badoo

badoo

Najpopulárnejšia zoznamka pre mobilné telefóny. Badoo – rovnako ako Tinder – navrhuje potencionálnych partnerov na základe aktuálnej polohy, ale taktiež aj vďaka vloženým informáciám o vašej osobe. Samotné používateľské prostredie nepatrí síce medzi najkrajšie, no nahrádza to vysoký počet aktívnych ľudí.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badoo.mobile“]

SayHi

sayhi

SayHi sa od predchádzajúcich kúskov takmer v ničom veľkom nelíši. Medzi funkciami nájdeme taký video chat, hlasový chat alebo aj možnosť zmeny výzoru UI.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unearby.sayhi“]

MeetMe

meetme

Aplikácia vyniká predovšetkým pekne spracovaným pestrým prostredím. Výbava zostáva takmer bez zmeny (pribudol feedwall). Výnimkou nie je teda ani chat či lokalizácia.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myyearbook.m“]