Úvod Dohady Unikli špecifikácie OnePlus Two: Bude to poriadne zviera

Unikli špecifikácie OnePlus Two: Bude to poriadne zviera

14

OnePlus One minulý rok šokoval množstvo fanúšikov technológií svojím kvalitným hardvérom, vlajkovými špecifikáciami a nízkou cenou. Preto máme pri druhej generácii obrovské očakávania. Čo nakoniec prinesie OnePlus Two, sa dozvieme až o niekoľko mesiacov, no už dnes o tom máme vďaka zdroju z GizChina celkom jasno.

Veriť sa však nedá úplne všetkému. Podozrivo znie minimálne informácia o rozlíšení displeja. Ten istý 5,5-palcový panel má tento rok ponúknuť rozlíšenie až 2048 x 1536 pixelov čo by znamenalo, že pomer strán displeja bude 4:3. Pri telefónoch veľmi nepraktické.

Zvyšok špecifikácií však vyzerá dobre. Snapdragon 810, 4GB pamäte RAM a 3 300 mAh batéria, tento telefón bude bleskovo rýchly aj o dva či tri roky.

Nakoniec však všetko môže dopadnúť úplne inak. OnePlus Two očakávame až v polovici roka 2015 a dovtedy sa všetko ešte stokrát zmení. Jedno je však isté. Tešiť sa môžeme na čistokrvnú vlajkovú loď za pár drobných.

Mimochodom, hovorí sa aj o menšom a lacnejšom modeli on OnePlus. Potvrdený zatiaľ nebol a nevieme nič o jeho špecifikáciách, ale vraj sa na ňom pracuje.