Úvod Výrobcovia Sony Sony Xperia Z4 prešla certifikáciou: Poznáme technickú špecifikáciu!

Sony Xperia Z4 prešla certifikáciou: Poznáme technickú špecifikáciu!

19
Koncept Xperia Z4

V FCC, federálnej komisii pre komunikáciu, sa nedávno objavilo záhadné zariadenie od Sony. Je nabité výkonnými špecifikáciami, je odolné voči vode a prachu, čo ukazuje na novú vlajkovú loď Sony Xperia Z4. Momentálne si však nemôžeme byť na sto percent istí.

Záhadné zariadenie v sebe ukrýva osemjadrový procesor Snapdragon 810 taktovaný na 2,0 GHz. Zaujímavo vyzerá aj displej. Jeho uhlopriečka opäť meria 5,2-palcov a objavili sa hneď dve verzie. Jedna s QHD (2 560 x 1 440) a druhá s full HD (1 920 x 1 080) displejom. Čo sa týka pamäte RAM, opäť sa objavili dva modely. Jeden s 3 GB (pre Európu a Áziu) a druhý ponúkal až 4 GB.

V zadnej časti smartfónu nájdete 20,7 Mpix fotoaparát, zatiaľ čo vpredu je 5 Mpix selfie senzor. Telefón poháňa veľká, 3 400 mAh batéria. Android 5.0 Lollipop a certifikácia IP68 vďaka ktorej mobil prežije kontakt s vodou a prachom sú samozrejmosťou.

Špecifikácie naznačujú, že certifikovaná bola nová vlajková loď Sony Xperia Z4. Momentálne si však nemôžeme byť istí a na potvrdenie si ešte chvíľu počkáme. Smartfón by totiž mal byť predstavený až o mesiac a pol na MWC 2015 v Barcelone.