Neviete si zvyknúť na dotykovú klávesnicu? Chýba vám stará dobrá Blackberry s tlačidlami? V tom prípade by ste mohli zvážiť TextBlade. Kompaktnú klávesnicu pri ktorej máte pocit, akoby ste písali na notebooku.

O čo vlastne ide? Firma WayTools navrhla špeciálnu QWERTY klávesnicu. Tú si môžete obzrieť na videu hore. Tá obsahuje magnety, vďaka ktorým je po zložení maximálne kompaktná a vojde sa vám do vrecka.

Spoločnosť WayTools tvrdí, že táto klávesnica nie je obyčajná. Kombinuje totiž dotykovú technológiu s tlačidlami, ktoré majú až 2 mm klik. Vďaka tomu je veľmi presná a tlačidlá môžu byť oveľa väčšie. Podľa výrobcu pri nej budete mať pocit, akoby ste používali klasickú veľkú klávesnicu.

Jednotlivé segmenty sa spoja pomocou magnetu
Jednotlivé segmenty sa spoja pomocou magnetu

Tento malý zázrak pripojíte k telefónu pomocou Bluetooth. Podporuje všetky zariadenia s iOS 7 a vyšším a takmer všetky Android telefóny s operačným systémom verzie 4.4 KitKat a vyšším.

TextBlade momentálne stojí 99 dolárov a je veľmi problematické tento výrobok zohnať, keďže sa okamžite vypredal. V budúcnosti sa snáď dostane aj k nám.