Úvod Zaujímavosti Mouse-Box: Myš a počítač v jednom v geniálnom koncepte

Mouse-Box: Myš a počítač v jednom v geniálnom koncepte

6

Zabudnite na škaredé veľké bedne. Firma Mouse-Box chce počítač vtesnať do myši! Zaujímavý koncept momentálne čaká na realizáciu a masovú produkciu. Momentálne si Mouse-Box kúpiť nemôžete, no bude zaujímavé pozrieť sa na možnú budúcnosť výpočtovej techniky.

Mouse-Box ponúkne niekoľko zaujímavých funkcií. V prvom rade pravdepodobne možnosť, používať ju ako obyčajnú myš pre váš notebook alebo počítač. Ak však pripojíte iba externý monitor, operačný systém pobeží vďaka procesoru vnútri myši.

Vnútri zariadenia okrem iného nájdete štvorjadrový procesor od ARM s jadrami Cotex taktovanými na 1,4 GHz, 128 GB úložného priestoru, Wi-Fi konektivitu, dva USB 3.0 porty a HDMI port. Všetko, čo má mať každý poriadny počítač. Poteší aj zabudovaný akcelerometer a gyroskop.

Mouse-Box sa nabíja bezdrôtovo, vďaka špeciálnej podložke. Ako som už spomenul, myš môžete pripojiť k počítaču, alebo k monitoru, prípadne využiť obe možnosti. Stačí iba prepnúť port.

Čo vy na to? Zaujímavý koncept, však? Spoločnosť momentálne rokuje s ďalšími firmami a chce začať s masovou výrobou svojho produktu. Kúpili by ste si niečo podobné, alebo to považujete za zlý nápad?

http://vimeo.com/117083603