Úvod LG LG G4 LG G4 príde v druhom štvrťroku 2015 s novým dizajnom a lepším...

LG G4 príde v druhom štvrťroku 2015 s novým dizajnom a lepším fotoaparátom

7
LG G3

Tešíte sa na novú vlajkovú loď od LG? No, tak to si ešte počkáte. Podla všetkého ju juhokórejský výrobca predstaví až v druhom štvrťroku, podobne ako minulý rok. Dôvod, prečo sa firma neponáhľa na MWC je ten, že chce stráviť viac času vylepšovaním zariadenia. 

LG vraj veľa času trávi hlavne navrhovaním dizajnu. Minuloročná vlajková loď prišla s extrémne tenkými rámikmi, prepracovanými tlačidlami na zadnej strane pod fotoaparátom a potešil aj laser pre rýchlejšie zaostrovanie.

Tento rok sa s najväčšou pravdepodobnosťou môžeme tešiť na ešte väčšiu pecku. Je celkom možné, že LG konečne odhodí plast a použije nejaký kvalitnejší materiál. Po tom, čo Samsung prešiel na hliník sa zdá, že plast z vlajkových lodí nadobro vymizne.

Čosi sme sa dopočuli aj o fotoaparáte. LG vraj do svojej novej vlajkovej lode zakomponuje oveľa kvalitnejší kúsok. Snáď sa konečne zvýši aj rozlíšenie. 13 Mpix dnes už bežne vidíme aj v strednej triede. Je celkom možné, že uvidíme 20,7 Mpix opticky stabilizovaný fotoaparát, ktorý LG nedávno odhalil.