Úvod CES 2015 LG na CES tajne ukazoval telefón so zahnutým displejom po krajoch

LG na CES tajne ukazoval telefón so zahnutým displejom po krajoch

8

Aj ty LG? Zdá sa, že displeje so zahnutými krajmi nakoniec nebudú iba akýmsi pokusom Samsungu o ďalšiu revolúciu v oblasti smartfónov. LG podľa všetkého taktiež vyrobil „Edge“ verziu smartfónu a momentálne ju za zatvorenými dverami na CES 2015 ukazuje svojím partnerom.

Fotografie však unikli na internet, a tak sa môžeme pokochať aj my. Podla všetkého ide o skorý prototyp so 6 palcovým displejom s HD (1280 x 720p) rozlíšením. Očividne teda LG G Flex 2 firme nestačil a experimentovať ide aj naďalej.

Nakoniec, Samsung už predsa dlhšiu dobu chystá svoju „Edge“ verziu Galaxy S6, takže je dosť možné, že uvidíme LG G4 „Edge“. Prototyp momentálne nesie meno LG Active Bending. Nech už to bude akokoľvek, sme radi, že výrobcovia konečne začali aspoň trochu experimentovať s rôznymi tvarmi displejov a dúfame, že v budúcnosti podobných pokusov uvidíme oveľa viac. Toto je po rokoch uniformity celkom dobrý krok vpred.

Mimochodom, telefón so zahnutými krajmi displeja vraj testuje aj Xiaomi. Nedávno sa totiž objavil render záhadného telefónu Xiaomi Arch.

lg-active-bending-2