Úvod HTC HTC One M9 ODHALENIE: Finálny dizajn HTC One M9 nepoznáme, doterajšie fotky zobrazovali iba testovací...

ODHALENIE: Finálny dizajn HTC One M9 nepoznáme, doterajšie fotky zobrazovali iba testovací model

6

Fotky, ktoré posledné dni kolovali internetom, neobsahujú konečnú podobu vynovenej vlajkovej lode HTC – má ísť iba o testovaciu verziu s pomerne veľkou vizuálnou cenzúrou. Aj keď niektoré detaily sú vraj skutočné, dizajn bude od doterajších špekulácií výrazne odlišný.

Podľa dobre oboznámeného zdroja webu HTCSource má smartfón HTC One M9 disponovať tzv. ‚edge-to-edge‘ displejom, mierne odlišnými reproduktormi BoomSound (umiestnenie zostáva nezmenené; zmeny postihnú predovšetkým výzor) či väčšou šošovkou predného fotoaparátu v strede vrchnej časti konštrukcie, podobne ako pri zariadení HTC Desire 826. Výrazne zmeny však vraj výrobca aplikoval i na zadnej strane, kde po novom nájdeme iba jeden foťák (One M8 má dva) s tradičným dual-LED bleskom.

Testovací model slúži na to, aby sa na verejnosť nedostali všetky podrobné informácie o vizuálnom vzhľade ešte pred oficiálnym predstavením. Niečo podobné sme mohli vidieť aj pri minuloročnom HTC One M8. Podobnú taktiku využíva viacero popredných výrobcov, vrátane Sony alebo juhokórejského giganta Samsung.

Android web Phandroid zverejnil pred niekoľkými dňami exkluzívnu sériu fotografií, na ktorých je údajne očakávaný nástupca súčasnej vlajkovej lode taiwanskej spoločnosti High Tech Computer. Zábery zobrazovali ako prednú, tak i zadnú stranu neznámeho smartfónu s logom HTC. Podľa čerstvých správ už ale teraz vieme, že išlo iba o zamaskovaný kúsok, ktorého jediným cieľom bolo vyvolať efektívny zmätok. Aké dizajnové zmeny môžeme podľa vás od One M9 očakávať?

Dizajn testovacieho modelu HTC One M9

htc-one-m9-android
Predná strana testovacieho HTC One M9 (zdroj: phandroid.com)
htc-one-m9-smartfon
Zadná strana testovacieho HTC One M9 (zdroj: phandroid.com)