Úvod Výrobcovia HTC HTC One (M9): 20 Mpix fotoaparát, Snapdragon 810 a Dolby audio

HTC One (M9): 20 Mpix fotoaparát, Snapdragon 810 a Dolby audio

9

Všetci už netrpezlivo čakáme na novú vlajkovú loď od HTC. Tá by mala byť predstavená už o mesiac a niečo na MWC 2015 v Barcelone a podľa servera Bloomberg sa máme na čo tešiť.

HTC One (M9) totiž podľa všetkého ponúkne vážne zaujímavé špecifikácie a ako vždy, prémiový dizajn. Po dvoch rokoch experimentov sa konečne môžeme tešiť na poriadnu dávku megapixelov v zadnom fotoaparáte. Hovorí sa o 20 Mpix senzore, ktorý bude, minimálne, čo sa rozlíšenia týka, porovnateľný s konkurenciou. Ultrapixely však podľa všetkého uvidíme tiež, no tentokrát v prednej „selfie“ kamere, ktorá tak poskytne skvelé fotografie aj v zlých svetelných podmienkach.

Čo sa týka výkonu, zariadenie vraj bude poháňať výkonný čipset Snapdragon 810 s ôsmimi fyzickými jadrami a 64-bit architektúrou. Dizajnovo sa zariadenie bude podobať na minuloročný HTC One (M8), čo pravdepodobne znamená, že taiwanský výrobca nenasadol na trend obrovských displejov. Zúži však svoje Boom Sound reproduktory, takže sa do rovnakého tela vojde väčší zobrazovací panel. Jeho rozlíšenie by tiež malo porásť, pravdepodobne na QHD (2560 x 1440p). Čo sa týka zvuku, HTC si pre nás podľa všetkého chystá ekvalizér od Dolby audio. Hudobný zážitok tak bude, ako vždy, bezkonkurenčný.

Čo hovoríte na takého špecifikácie? Kúpili by ste si HTC One (M9), ak by ponúkol niečo podobné?