Ak by ste sa na slúchadlá Glow pozreli len rýchlo, možno by ste si pomysleli, že svietia len preto, aby prilákali zvedavcov. A možno máte pravdu, sčasti to tak určite je. Keď sa na ne pozriete z bližšia, zistíte, že toho ponúkajú oveľa viac.

Slúchadlá Glow sa dnes dostali na startupovú platformu Kickstarter, pričom ponúkajú skutočne unikátny dizajn založený na tej najmodernejšej technológii. Reč je o vstavanom laser light, teda laserovom svetle, vďaka ktorému svietia. Jedná sa o technológiu Fibrance vyvinutú spoločnosťou Corning, ktorá je známa hlavne vďaka kryciemu sklu Gorilla Glass. Slúchadlá disponujú optickým vláknom, ktoré je tak odolné, že ho môžete ohýbať a nič sa mu nestane. Pritom, ako ho budete ohýbať ale nestratí na svietivosti, vďaka čomu sa jedná o ideálny materiál pre tieto zaujímavé slúchadlá.

sluchadla-glow-5
Glow svietia, aj keď ich ohnete

Zabudovaný snímač rýchlosti tepu

Aby toho nebolo málo, do slúchadiel je zabudovaný aj snímač rýchlosti tepu, ktorý doslova rozpulzuje svietiace kábliky. Ani to však nie je všetko. Výrobca na slúchadlá umiestnil aj ovládač, ktorý vám umožňuje meniť hlasitosť, prijať a položiť hovor, aktivovať Google Now či poslúžiť ako spúšť pre fotoaparát.

Zabudovaná podpora Google Now a spúšte pre fotoaparát
Zabudovaná podpora Google Now a spúšte pre fotoaparát

Špeciálne pre Android

Slúchadlá sú špeciálne upravené pre fungovanie na Androide, o čom svedčí aj implementácia ovládania pre Google Now. Ak vás tieto slúchadlá zaujali, zamierte na Kickstarter, kde si ich budete môcť zakúpiť, resp. projekt podporiť. Majte sa však na pozore, dostupné majú byť až v júli 2015, pričom momentálne stoja 149 dolárov. Na výber máte modrý, zelený a červený variant.

sluchadla-glow-2
sluchadla-glow-4
sluchadla-glow-6
sluchadla-glow-3
sluchadla-glow-5
sluchadla-glow