Úvod Aplikácie Microsoft sprístupnil novú aplikáciu Outlook: E-maily, kontakty a kalendáre na jednom peknom...

Microsoft sprístupnil novú aplikáciu Outlook: E-maily, kontakty a kalendáre na jednom peknom mieste

0
Microsoft Outlook pre Android

Softvérový gigant umiestnil v obchode Google Play čerstvú Android aplikáciu pre všetkých, ktorí využívajú nie len jeho e-mailové služby, ale aj taký Gmail či iCloud

Aplikácia Microsoft Outlook je k dispozícii zdarma. Používateľom ponúka ľahkú prácu s prílohami, pohotové vyhľadávanie, integrovaný kalendár a taktiež správu viacerých e-mailových účtov naraz.

Prostredie aplikácie navyše nesie hlavné prvky populárneho Material dizajnu, takže si na svoje príde aj ten najväčší Android fanúšik.

Vo výbava nechýba ani podpora pre rôzne ‚cloud služby‘, ako napríklad Dropbox, Google Drive a samozrejme i OneDrive. Vďaka tomu nebude predstavovať priloženie prílohy do elektronickej pošty absolútne žiadny problém. Stačí len jednoducho pár dotykov a všetko je pripravené na odoslanie prijímateľovi.

microsoft-outlook

Pred zhruba dvomi mesiacmi kúpil Microsoft e-mail aplikáciu Acompli, ktorá mu tak poslúžila ako perfektná šablóna na vytvorenie novej, vlastnej Outlook aplikácie pre mobilné zariadenia s OS Android a iOS. Informoval web The Verge.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.outlook“]