Úvod CES 2015 Xiaomi MiPad2 vraj príde s procesorom od Intelu – máme prvé fotky

Xiaomi MiPad2 vraj príde s procesorom od Intelu – máme prvé fotky

1

Čínsky výrobca už má za sebou svoju tabletovú premiéru. Xiaomi totiž už niekoľko mesiacov predáva svoj MiPad, tablet s high-end špecifikáciami za veľmi prijateľnú cenu. Kúpiť si ho môžete aj na Slovensku. Zdá sa však, že na ceste je novší model.

Čo teda môžeme očakávať? Podľa všetkého pôjde opäť o zariadenie s 7,9″ displejom s rozlíšením 2048 x 1536p. usudzuje sa to podľa fotografií, ktoré sa objavili na čínskej sociálnej sieti Weibo. Čo sa týka operačnej pamäte, Xiaomi opäť siahne po 2 GB module. Jediným výrazným rozdielom má byť malý kremíkový komponent vo vnútri zariadenia.

Miesto štvorjadrovej 32-bit Tegry K1 so 192 grafickými jadrami Kepler od Nvidie vraj má MiPad2 ponúknuť procesor od Intelu. Konkrétne Intel Atom.

Tablet na fotografiách beží na operačnom systéme Android 4.4.4 KitKat s nadstavbou MIUI. V čase predstavenia však pravdepodobne bude mať najnovší 5.0.X Lollipop.

No a kedy sa vlastne dočkáme oficiálneho predstavenia? Je celkom možné, že už v januári na CES 2015 v Las Vegas. Sledujte nás teda naďalej a my vás budeme informovať.

Xiaomi MiPad 2 (2)
Xiaomi MiPad 2 (1)
Zdroj: P