Úvod Novinky VIDEO: Tvorca aplikácií svojim rodičom spravil najkrajšie Vianoce. Splatil im celú hypotéku...

VIDEO: Tvorca aplikácií svojim rodičom spravil najkrajšie Vianoce. Splatil im celú hypotéku na dom

2

Vianoce sú sviatkom, počas ktorého si ľudia po celom svete dávajú darčeky, nad ktorými uvažovali aj niekoľko mesiacov. Svojich blízkych predsa chcete obdarovať niečím, z čoho budú mať najväčšiu radosť. Kým sú deti malé, kupujete im hračky, oblečenie a všeličo iné, čo ich nie len poteší ale bude im aj užitočné.

Keď deti vyrastú, často sa chcú svojim rodičom poďakovať a v niektorých prípadoch to radi spravia aj formou pekného darčeku. Ako by ste sa zatvárili, ak by ste si otvorili obálku, v ktorej by bolo napísané, že vám váš syn splatil celú hypotéku za dom? Presne to pre svojich rodičov spravil vývojár aplikácie Videoshop, Joe Riquelma.

Videoshop je aplikácia určená pre zariadenia bežiace na platforme iOS, ktorá slúži pre úpravu videa. Do klipov môžete pridávať text, zrýchľovať či spomaľovať ich, pridávať rôzne zvuky, kombinovať rôzne videá, strihať ich a tak podobne.

Vďaka úspechu aplikácie sa mladíkovi podaril husársky kúsok a svojich rodičov dojal k slzám. Pozrite si video nižšie, stojí to za to.

Zdroj: PA