Úvod Dohady FOTO: Samsung sa pochlapil, toto je vraj hliníková konštrukcia Galaxy S6!

FOTO: Samsung sa pochlapil, toto je vraj hliníková konštrukcia Galaxy S6!

1

Internetom začali kolovať fotografie tzv. ‚unibody‘ konštrukcie, ktorá má patriť očakávanému nástupcovi súčasnej vlajkovej lode kórejského giganta. Keďže sa už dávnejšie povráva aj o špeciálnej verzii, vďaka novým foto-únikom je už zrejme jasné, v čom by sa mohla líšiť od originálu.

Francúzsky tech web nowhereelse.fr priniesol fotografie hliníkového tela zatiaľ neznámeho mobilného zariadenia – podľa viacerých špekulácií môže ísť práve o Galaxy S6 od Samsungu. S istotou to ale zatiaľ určite povedať nemôžeme.

Ako poznamenal web phonearena.com, spomínaný zdroj má ešte z minulosti na konte niekoľko úspešných únikov nepredstavených produktov, predovšetkým od Samsungu a Apple.

Zverejnené fotky zachytávajú pevne-vyzerajúcu konštrukciu vo viacerých etapách výrobného procesu.

Samsung by tak teoreticky mohol postupom času prejsť na obdobný typ materiálu pri výrobe každého hi-tech modelu, čím nahradí doteraz-preferovaný plast. Kovové prvky použil taktiež pri Galaxy Alpha, Note 4 či smatfónoch z A-série.

Vývoj a výskum Galaxy S6 označil kórejský výrobca za projekt Nula. Potencionálnym zákazníkom totižto hodlá priniesť veľkú zmenu, ktorá sa pravdepodobne odrazí buď v úplne novom dizajne alebo spracovaní nadchádzajúcej generácie.

'Unibody' konštrukcia z hliníku, ktorá má patriť Galaxy S6 (zdroj: nowhereelse.fr)
‚Unibody‘ konštrukcia z hliníku, ktorá má patriť Galaxy S6 (zdroj: nowhereelse.fr)
Zdroj: nowhereelse.fr via phonearena.com