Úvod Dohady Objavil sa render HTC One (M9): Predstavený môže byť už v januári!

Objavil sa render HTC One (M9): Predstavený môže byť už v januári!

9

Nový rok sa blíži a s ním samozrejme aj bohatá nádielka nových vlajkových lodí. Zdá sa, že v januári na CES 2015 v Las Vegas si svoju premiéru odkrúti najnovší HTC One (M9) známy aj ako HTC Hima.

Minulý rok bol HTC One (M8) predstavený dosť neskoro a výrobcovia ako LG  ho veľmi rýchlo poslali na druhú koľaj s 3 GB pamäte RAM a QHD (2560 x 1440p) displejom. Zdá sa, že HTC tentokrát vypustí svoju novú vlajkovú loď o čosi skôr a v priebehu roka 2015 možno ukáže ešte niečo.

One M9 - himaČo najnovšia vlajková loď z Taiwanu ponúkne? Podľa všetkého sa môžeme tešiť na osemjadrový 64-bit procesor Snapdragon00 810, grafiku Adreno 430, 3 – 4 GB pamäte RAM a full HD displej (i keď HTC možno nakoniec nakoniec siahne po paneli s vyšším rozlíšením). Čo sa týka fotoaparátov, na zadnej strane nájdete 20,7 Mpix senzor zatiaľ čo vpredu vraj bude 13 Mpix jednotka. Žiadne ultrapixely.

Nový HTC bude bežať na operačnom systéme Android 5.0 Lollipop s nadstavbou Sense 7 a poháňať ho má 2 840 mAh batéria. Tá by mala stačiť, keďže One (M8) má tiež iba relatívne malú 2 600 mAh baterku ale vďaka optimalizácii vám v pohode vydrží celý deň. Momentálne však niečo nie je oficiálne a finálne špecifikácie telefónu sa môžu líšiť.

Na internete sa tiež objavil render, veľa však na ňom nevidno, a tak ho berte s rezervou.

Zdroj: P