Úvod Novinky OnePlus One dostane v ďalšej aktualizácii zvuk od MaxxAudio

OnePlus One dostane v ďalšej aktualizácii zvuk od MaxxAudio

1

OnePlus je možno na technologickej scéne iba nováčik, no aj tak už stihol spraviť veľký rozruch okolo svojej vlajkovej lode OnePlus One.

Okrem toho, že ponúkol high-end komponenty a kvalitne spracovaný zovňajšok za polovičnú cenu, vynikal ešte jednou vecou. Softvérom od CyanogenMod.

MaxxAudio

Vďaka CyanogenMod tiež dostáva promptné aktualizácie a vývojári smartfón neustále vylepšujú. Nedávno napríklad pre svoj telefón pripravili vylepšenie fotoaparátu vďaka ktorému mohol OnePlus One okrem iného fotiť RAW snímky.

Zdá sa, že teraz je na rade zvuk. OnePlus One má na spodnej strane dva kvalitné reproduktory a práve tých sa chytí firma Wawes Audio (v minulosti od nich dostal softvér aj Oppo Find 7). MaxxAudio nadstavba prehĺbi basy, vyčistí výšky a celkovo značne zvýši kvalitu zvuku.

Tomer Elbaz, viceprezident a generálny manažér Waves Consumer Division:

Spoločnosť Waves je nadšená, že môže byť súčasťou zariadenia a aktualizácií z dielne OnePlus, keďže zdieľame ich túžbu poskytnúť čo najlepšie služby pre zákazníkov v mobilnom priemysle.

Nový softvér bude integrovaný priamo do AudioFX, aby bol lepšie prístupný. Ešte dôležitejšie však je, že bude upravený pre reproduktory na OnePlus One. Aplikácia sama o sebe ponúkne desať rôznych ekvalizérov, plné manuálne ovládanie basov a priestorový zvuk pre slúchadlá.

MaxAudio

Majitelia OnePlus One smartfónov sa teda majú vo februári 2015 na čo tešiť.

Zdroj: G