Úvod Výrobcovia Lenovo Lenovo P70t: 5“ smartfón s 4 000 mAh batériou a rekordnou 46-dňovou...

Lenovo P70t: 5“ smartfón s 4 000 mAh batériou a rekordnou 46-dňovou výdržou

17

Jeden z najväčších výrobcov smartfónov na svete a nový majiteľ americkej Motoroly, Lenovo, už tvrdo pracuje na svojom novom smartfóne. Disponovať by mal 5-palcovým Full HD displejom a 4 000 mAh batériou, na čom by nebolo nič zvláštne, ak by Lenovo netvrdil, že jeho teoretická výdrž je až 46 dní. Samozrejme, nie je to 46 dní pri bežnom používaní, ale pri tzv. pohotovostnom režime.

Stále sa však jedná o 46 dní, nie hodín, čo je vo svete dnešným smartfónov vysoko nadpriemerná hodnota. Spoločnosť okrem toho pracuje aj na ďalšom modeli s označením P70t, ktorý sľubuje výdrž 15-tich hodín pri zapnutom displeji, čo je taktiež nadštandard.

Zariadenie, ktoré by malo byť predstavené už čoskoro by malo ponúknuť 5-palcový 720p displej s moderným 64-bit LTE čipsetom od MediaTek, 1 GB operačnej pamäti RAM a 8 GB rozšíriteľnej pamäti. Na zadnej strane sa bude nachádzať 13 Mpx fotoaparát, zatiaľ čo na prednej 5 Mpx jednotka.

Vďaka relatívne nevýkonným špecifikáciám sa môžeme pripraviť na pomerne nízku cenu. Obrovskú batériu sa Lenovu podarilo natlačiť do tenkého a kompaktného tela s rozmermi 142 x 71,8 x 8,9 milimetrov. Nakoniec nemôžeme zabudnúť ani na podporu dvoch SIM kariet.

Čo na to poviete? Prijali by ste smartfón s menším výkonom no oveľa väčšou výdržou batérie?

Zdroj: PA