Úvod CES 2015 CES 2015: Nový telefón predstaví aj HTC, špecializovať sa má na selfie

CES 2015: Nový telefón predstaví aj HTC, špecializovať sa má na selfie

0

Zdá sa, že CES 2015 bude už tradične zaujímavá udalosť. Nové zariadenia tam totiž predstaví Sony, LG, ASUS a možno aj Samsung. Podľa všetkého aj HTC nakoniec prispeje svojou troškou. Vypustí totiž do sveta minimálne jeden telefón strednej triedy.

Naznačuje to príspevok na sociálnej sieti Weibo, kde Taiwanská spoločnosť zverejnila obrázok nižšie. Podľa neho sa 6. januára môžeme tešiť na zariadenie z obľúbenej série Desire.

HTC-Desire-CES-teaser

HTC bude mať svoju tlačovú konferenciu 5. januára od 17:00 do 19:00. U nás to teda vychádza približne na obed. Na plagáte sa však spomína šiesty január. To je trošku čudné.

Podľa @upleaks HTC predstaví telefón s kódovým označením A52. Ide o „selfie“ zariadenie s 13 Mpix predným fotoaparátom v 16 GB verzii a 4 ultrapixelovým fotoaparátom v 32 GB iterácii. Niečo podobné už však výrobca na trhu má. Myslím samozrejme na HTC Desire EYE. Objaví sa vraj aj dual-SIM variácia. Tá však bude dostupná iba na ázijských trhoch.

Ak chcete vedieť, ako nakoniec všetko dopadne, sledujte našu stránku aj naďalej. Hlavne 5. januára, keď sa dozvieme, čo si to pre nás HTC pripravilo.

 Zdroj: AA