Úvod Výrobcovia Asus CES 2015: ASUS ukáže technologické novinky 5. januára

CES 2015: ASUS ukáže technologické novinky 5. januára

1

Populárny výrobca spotrebnej elektroniky predstaví novinky, na ktorých posledné mesiace pilne pracoval, deň pred oficiálnym začiatkom budúcoročného podujatia CES 2015. Na tlačovej konferencii čakávame predstavenie Intelom-poháňaných smartfónov. 

Veľké mediálne podujatie si budeme môcť pozrieť aj prostredníctvom web stránky výrobcu, nakoľko sa ho osobne zúčastnia iba popredné svetové média.

Čo nám nové spoločnosť ASUS ukáže, zatiaľ presne povedať nevieme. Vynovená generácia Android smartfónov pod označením ZenFone je však viac ako pravdepodobná. Novinky by mal podľa dostupných informácií pohánať procesor od Intelu (LTE konektivita), no niektoré kúsky údajne ponúknu aj pomerne dostupnú čipovú technológiu od MediaTeku – tie pravdepodobne dorazia do obchodov iba v rozvojových krajinách.

Intel a ASUS pokračujú v snahe priniesť viac Intelom-poháňaných ASUS zariadení v roku 2015. ASUS oznámil, že odhalí líniu 4G LTE smartfónov na CES 2015 v Las Vegas. Smartfóny budú predávané za zhruba 300 dolárov a ponúknu rýchlu LTE konektivitu.“

Medzi ASUS novinkami by sme však mohli uvidieť aj iné mobilné zariadenia, ako napríklad tablety či inteligentné hodinky.

Šou spotrebnej elektroniky CES 2015 začne 6. januára v Las Vegas a skončí o tri dni neskôr, 9. januára.

Zdroj: asus.com, intel.com via phonearena.com