Úvod Anketa Výsledky hlasovania: Kúpili by ste si Galaxy S6 s displejom zahnutým po...

Výsledky hlasovania: Kúpili by ste si Galaxy S6 s displejom zahnutým po oboch stranách?

4

Pred niekoľkými dňami sme sa vás spýtali na to, aký názor máte na nový nápad Samsungu. Ten podľa všetkého plánuje predstavenie Galaxy S6 s displejom zahnutým po oboch stranách. Niečo podobné ponúkol Galaxy Note Edge, no ten mal displej zahnutý len na pravej strane.

Plány zmeniť ich vlajkovú loď načrtol aj samotný dizajnér Galaxy Note Edge, Kim Nam-Su, ktorú povedal toto: „Zmena v platforme môže priniesť niekoľko nových vecí pre zváženie… Myslím, že zahnutý displej je veľkým riešením pre prekonanie týchto problémov.“

Veľké zmeny značí aj samotné označenie nového zariadenia, ktoré sa Samsung rozhodol nazvať „Project Zero,“ teda projekt nula.

Čo je zaujímavé je to, že viac než jedna tretina opýtaných by si takéto zariadenie bez váhania kúpila, zatiaľ čo ďalších 29% by počkalo, aké využitie by ohnutý displej ponúkol. S krokom zakomponovať zahnutý displej po oboch stranách nesúhlasilo 36% opýtaných. Pre Samsung sú to malé, ale dôležité čísla, keďže jasne naznačujú, že ak nový displej implementujú správne hardvérovo, ako aj softvérovo, ľudia im to nebudú mať za zle.

Zaujímavosťou je aj to, že výsledky medzinárodnej ankety s rovnakou otázkou dopadli veľmi podobne, ako tá naša slovenská.

[poll id=“322″]