Úvod Smartphony Aktualizácie Sony Xperia Z2 a Z2 Tablet dostávajú aktualizáciu na Android 4.4.4

Sony Xperia Z2 a Z2 Tablet dostávajú aktualizáciu na Android 4.4.4

7

Aktualizácia Sony User Experience prináša exkluzívne softvérové špecialitky z novej vlajkovej lode Xperia Z3. V aktualizačnom balíčku však nájdeme aj Android vo verzii 4.4.4. Majitelia Sony Xperia Z2 si po novom budú navyše môcť zahrať streamované hry priamo z ich hernej konzoly PS4. 

Japonská spoločnosť Sony dnes prostredníctvom blogu oznámila, že od týchto dní začne postupne rozposielať aktualizácie operačného systému, a to pre majiteľov minuloročných vlajkových ľodí a tabletov.

Aktualizácia prinesie zo Sony Xperia Z3 napríklad inteligentné otáčanie obrazovky, kvalitnejšie audio-prehrávanie, niekoľko noviniek pre aplikáciu fotoaparátu, ultra stamina mód. ‚Live on YouTube‘ zostáva naďalej iba v novinke. Prísť by mala v širšom časovom rozmedzí, podľa druhu daného trhu.

Novšia verzia Sony User Experience prinesie i kompatibilitu s nedávno predstavenou Android aplikáciou Remote Play. Tá cez domácu bezdrôtovú sieť (lepšia stabilita atď.) alebo internet prepojí smartfón s PlayStation 4 a umožní hrať hry rovno v teréne na menšom displeji. Na také niečo ponúka Sony aj špeciálny stojan, cez ktorý sa mobilné zariadenie pripevní priamo na herný ovládač z PS 4.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.remoteplay“]

Video: Remote Play v akcii

Zdroj: sonymobile.com via phonearena.com