Úvod Novinky Samsung ukázal FLOW: Konkurenciu ku Continuity od Apple

Samsung ukázal FLOW: Konkurenciu ku Continuity od Apple

3

Jedna z najzaujímavejších funkcií, ktorú Apple v poslednom čase predstavil a o ktorej sa až tak často nehovorí je Continuity.

Vďaka nej totiž môžete začať písať email na počítači a potom jednoducho zdvihnúť telefón a dopísať ho kľudne aj na záchode. Nezáleží aké zariadenie (od Apple) používate a ani či pracujete na prezentácii do školy či práce, posielate správu alebo pozeráte video. Continuity to zvláda. Microsoft má spolu s ich Windows 10 predstaviť niečo veľmi podobné, no stať by sa tak malo až budúci rok.

Teraz sa prenesieme do Južnej Kórei, kde sídli Samsung: Ten totiž len pred niekoľkými hodinami predstavil beta verziu FLOW – vlastné riešenie pre nerušený chod práce medzi ich jednotlivými zariadeniami, či už sa jedná o ich notebook, tablet, smartfón, TV či hodinky. FLOW ponúka tri základné funkcie – prenos, odloženie a upozornenie. Službu momentálne testujú vývojári Samsungu.

Funkcia „prenos“ funguje tak, ako Continuity. Stačí, že máte niečo rozpracované na jednom zariadení a okamžite v tejto práci môžete pokračovať aj na tom ďalšom. Funkcia „odloženie“ ponúka možnosť odloženia odkazu na neskoršiu prácu. Nakoniec funkcia „upozornenie“ ponúka rozšírený systém pre upozornenia, pričom upozornenie by ste mohli dostať aj na veľkej TV.

Pozrite si video z toho, ako má fungovať nový FLOW od Samsungu a v diskusii nižšie nám dajte vedieť čo si o tom myslíte.

Zdroj: PA