Úvod Anketa Rozhodli ste: Toto je dôvod, prečo sa Samsungu nedarí!

Rozhodli ste: Toto je dôvod, prečo sa Samsungu nedarí!

23

Samsung prechádza zmenami, ktoré sa dotknú takmer všetkého. Od počtu modelov, ktoré výrobca ponúka, po súčiastky, až cez človeka, ktorý mobilnú divíziu riadi, zmeny by mali, resp. mohli nastať všade.

Pred niekoľkými dňami sme sa vás opýtali na to, kde podľa vás nastáva v prípade Samsungu najväčšia chyba. Pre Samsung by mohlo byť vyriešenie jeho najväčšej slabiny odrazovým mostíkom pre obnovenie úspechu.

Samozrejme, sme len veľmi malá vzorka ľudí, no to nič nemení na tom, že sme takí istí zákazníci, ako ľudia po celom svete. Čo teda Slovákom a Čechom (prevažne) prekáža na Samsung zariadeniach najviac? Možno vás to (ne)prekvapí, no podľa výsledkov je to ich používateľské rozhranie. Najväčší počet čitateľov (36%) označil práve TouchWiz. Na druhom mieste sa umiestnil pomer ceny k výkonu a kvalite. Ten sa nepáči až 27 percentám opýtaným. Naopak, špecifikácie nevyhovujú najmenšiemu počtu opýtaných, na dizajn sa sťažovalo len 10% z vás.

Ak si výsledky porovnáme so zahraničným serverom Phone Arena, ktorý sa rovnakú otázku spýtal svojho globálneho publika, okamžite zistíme, že požiadavky na telefón sú u nás na Slovensku veľmi podobné. Podobne ako u nás, tam totiž za najväčší problém označili práve TouchWiz, pričom na ďalších dvoch miestach sa umiestnil príliš veľký počet modelov a dizajn zariadení.

Myslíte si, že sa Samsungu s príchodom Galaxy S6 podarí obrátiť situácia v ich prospech?

[poll id=“324″]