Úvod Novinky Prynt premení váš smartfón na Polaroid fotoaparát s mini tlačiarňou

Prynt premení váš smartfón na Polaroid fotoaparát s mini tlačiarňou

3

Odfotiť snímku a o pár sekúnd ju fyzicky držať v ruke. Presne tým sa preslávili tzv. polaroidy, ktoré by svojim návratom potešili mnohých ľudí aj dnes. Tento stúpajúci trend sa snaží zrealizovať jeden francúzsky startup.

Spoločnosť momentálne pracuje na príslušenstve s názvom Prynt. V zaujímavom puzdre, ktoré výzorom pripomína kompaktný fotoaparát sa skrýva malinká tlačiareň. Aktuálny prototyp dokáže vytlačiť fotografiu do jednej minúty od  jej nasnímania, no finálny produkt by to mal zvládnuť do tridsiatich sekúnd.

Jednou zaujímavou funkciou, ktorá by mohla o kúpe presvedčiť mnohých ľudí je nahrávanie videa počas toho, ako niekoho odfotíte. Prynt totiž pri stlačení tlačidla spúšte okrem odfotenia vášho objektu začne nahrávať video, ktoré neskôr uloží do cloudu. Keď potom vytlačenú fotku ukážete telefónu, ten ju rozpozná a ponúkne vám prehranie videa, ktoré vzniklo počas toho, ako ste danú snímku fotili.

prynt-tlacenie-fotky
Do zásobníka sa zmestí až 30 listov papiera

Samozrejme, Prynt je zatiaľ len prototyp pre ktorý je už naplánovaná kampaň na platforme Kickstarter, ktorá by mala začať už začiatkom roka. Prvé kusy by mali byť dostupné za 99 dolárov.

Zdroje: E, TC