Úvod Hry NOVINKA: Na Android mieri hra Game of Thrones s krásnou grafikou!

NOVINKA: Na Android mieri hra Game of Thrones s krásnou grafikou!

2

Sme si istí, že sa medzi nami nachádza veľký počet fanúšikov seriálu Game of Thrones (Hra o tróny), ktorý uchvátil milióny ľudí po celom svete. Stačí pár epizód a od obrazoviek sa nepohnete pekných pár dní, však?

Môže vás teda potešiť správa o tom, že vývojárske štúdio Telltale Games práve dokončuje práce na rovnomennej hre, ktorá bude dostupná aj na Androide. Píšeme „aj“ keďže hra bude dostupná aj na Xbox One, PS4, PS3 a Xbox 360.

Prvá séria Game of Thrones bude pozostávať zo šiestich epizód s názvom Iron from Ice, teda železo z ľadu. V nej budete reprezentovať nový, ušľachtilý rod Forresterov zo severného Wolfswood. Počas hry narazíte na udalosti, ktoré sa v TV šou odohrávajú v tretej sezóne.

Tvorcovia len včera potvrdili, že verzia pre Android bude dostupná ešte v decembri. Dostupnosť pre ďalšie platformy je nastavená od 2. decembra (PS4, PC a Mac v USA). Deň na to, teda 3. decembra bude hra dostupná na Xbox One, Xbox 360 a PS4 v Európe. O deň na to bude dostupná pre zariadenia bežiace na iOS a nakoniec aj pre Android. Presný dátum nebol stanovený, no malo by to byť v decembri.

Vývojárske štúdio Telltale Games je známe hlavne vďaka spracovaniu úspešnej hry The Walking Dead.

Zdroj: GS