Úvod Novinky Je toto najlepší telefón vôbec? 320 GB pamäti, 21 Mpx foťák, 4-jadrovy...

Je toto najlepší telefón vôbec? 320 GB pamäti, 21 Mpx foťák, 4-jadrovy 2.5 GHz procesor, 3 100 mAh batéria a viac

53

Len dnes sme publikovali článok, v ktorom sme sa vás spýtali na to, aká je vaša predstava o perfektnom smartfóne. Pár minút na to, sme dostali tip na jeden smartfón, ktorý je podľa vás tým najlepším, čo sa dá momentálne kúpiť. Poďme sa naň pozrieť.

Jeho názov je Saygus V-Squared (V²) a vyrobený je z high-end materiálov a komponentov. Ponúka odolnú konštrukciu, možnosť dual-bootu, pričom jedným z operačných systémov je Android 4.4 KitKat. Bližšie informácie o dual-boote momentálne nemáme. Je teda predčasné špekulovať o tom či pobeží aj na Windows Phone.

v-squared

V zariadení sa nachádza niekoľko zaujímavých funkcií. Spomenúť môžeme biometrický snímač odtlačku prsta na pravej strane zariadenia, technológiu 3D Movie Audio od Harman Kardon a dva sloty pre microSD karty s maximálnou kapacitou 256 GB. Spolu s 64 GB vnútornej pamäti tak vo vrecku môžete nosiť telefón s 320 GB pamäťou. Okrem toho zariadenie disponuje technológiou Wireless HD – bezdrôtovým ekvivalentom HDMI – na zadnej strane ponúka 21 Mpx fotoaparát a na prednej 13 Mpx senzor.

Podľa informácií priamo od výrobcu Saygus je zariadenia „plne vodotesné,“ no momentálne nie je jasné, akou vysokou certifikáciou disponuje. Medzi ďalšími špecifikáciami sa nachádza 5-palcový 1080p displej, IR Blaster, štvorjadrový Snapdragon (pravdepodobne 801) s jadrami o takte 2.5 GHz, 3 GB operačnej pamäti RAM, 3 100 mAh batéria podporujúca bezdrôtové nabíjanie. Saygus tvrdí, že jeho batéria v skutočnosti nesie ekvivalent 4 500 mAh akumulátora. Či to je pravda, prirodzene nevieme.

Saygus-V-Squared

Rovnako nevieme kedy a za koľko sa začne tento zázrak predávať. Čo však vieme je to, že novinka už teraz vyhrala ocenenie za inováciu, ktoré bude udelené na veľtrhu CES 2015.

Čo hovoríte na V-squared? Páči sa vám tak veľmi ako nám, alebo ešte viac?

Saygus-V-Squared-1
Saygus-V-Squared-2
Saygus-V-Squared-3
Saygus-V-Squared-4
Saygus-V-Squared-5
Saygus-V-Squared-6
Saygus-V-Squared-7
Zdroje: PA, S, C, E