Úvod Smartphony Aktualizácie LG začína aktualizovať LG G3 na Android 5.0 Lollipop!

LG začína aktualizovať LG G3 na Android 5.0 Lollipop!

42

Minuloročný Nexus 5, ktorý vyrobil LG bol prvý s najnovším Android 4.4 KitKat. Krátko po ňom nasledovala aktualizácia na ďalšie zariadenie vyrobené LG – Nexus 4. V tomto období nás ohúrila Motorola, ktorá začala svoje zariadenia aktualizovať do mesiaca od sprístupnenia finálnej verzie KitKatu.

Vyzerá to tak, že LG sa nechce vzdať prvenstva. Ako prvý spomedzi všetkých veľkých výrobcov totiž oznámil, že na Android 5.0 Lollipop začína aktualizovať svoju najnovšiu vlajkovú loď. Čítate dobre, LG G3 začína získavať aktualizáciu na najnovší Android 5.0 Lollipop.

Aktualizácia má od pondelka, teda od zajtra, začať v Poľsku. LG vo svojom vyhlásení potvrdil, že sa dosť zaoberali Material dizajnom a že ich celkový dizajn nemá príliš ďaleko od predlohy Google. Aktualizácia by sa mala z Poľska rozšíriť do ďalších štátov pomerne rýchlo. Šéf mobilnej divízie LG povedal, že „aktualizácia na Android 5.0 Lollipop pre majiteľov G3 je ich najvyššia priorita.

Aktualizovali sme: Všetky telefóny, pre ktoré je potvrdená aktualizácia na Android 5.0 Lollipop

LG G3 sa tak pridáva k novému Moto X. Momentálne tvoria pár zariadení, ktorým sa podarilo aktualizáciou predbehnúť preslávené Nexusy.

Zdroje: LG, TV