Úvod Smartphony Dohady Huawei predstaví smartfón s dual-foťákom a kovovým rámom 16. decembra

Huawei predstaví smartfón s dual-foťákom a kovovým rámom 16. decembra

0
Huawei Honor, pravdepodobne 6 Plus (zdroj: gsmdome.com)

Nedávne správy o certifikácii prezradili, že posledné mesiace pracoval čoraz-populárnejší čínsky výrobca na svojom novom diele. Novinku by sme mali oficiálne uvidieť už v polovici decembra. Ponúkne kovové prvky aj duálny fotoaparát s duálnym bleskom. 

Huawei Honor 6 Plus (6X) uzrie svetlo sveta 16. decembra. Tento hi-tech Android smartfón bude pohánať osem-jadrový procesor s 1.8 GHz frekvenciou. V útrobách však okrem iného údajne nájdeme i 3GB operačnú pamäť; ozrutný 5,5-palcový 1080p displej či dodatočný slot pre microSD kartu na rozšírenie 16 alebo 32 GB úložiska. Celkové rozmery konštrukcie s kovovým rámom vytvárajú 150.4 x 75.68 x 7.5 mm veľké zariadenie.

Informoval tech web PhoneArena, ktorý sa odvoláva na informácie čínskeho webu MyDrives.

Podstatným marketingovým prvkom má ale byť samotný fotoaparát. Ten zrejme umožní zopár nadštandardných trikov pri fotení, podobne ako pri HTC One M8.

Zatiaľ nepredstavený smartfón od Huawei prešiel nedávno cez produktovú certifikáciu čínskou obdobou americkej FCC. Okrem Honor 6 Plus by sme mohli v blízkej uvidieť aj kovovo-keramickú beštiu Ascend P8.

Zdroj: mydrives.com via phonearena.com, gsmdome.com