Úvod Aplikácie Chcete upozornenia zo smartfónu na PC alebo tablete? Tu je riešenie

Chcete upozornenia zo smartfónu na PC alebo tablete? Tu je riešenie

5

Každé zapnutie displeja smartfónu nás nestojí iba energiu v batérii, ale aj niekoľko sekúnd z nášho drahocenného času. S Android aplikáciou ‚Notifications on PC & Mac‚ sa však ani jedného bať nemusíte. Vďaka nej už neprehliadneme zmeškaný hovor alebo novú správu od kamoša z WhatsAppu, a to i napriek tomu, že sa na smartfón celý deň ani jeden krát nepozrieme.

Aplikáciu stačí jednoducho iba nainštalovať do smartfónu a následne zrealizovať jedno-rázové prepojenie s podporovaným zariadením, na ktorom chcete upozornenia vidieť. Medzi tými je PC, Mac a dokonca i Android tablet, resp. všetko, čo má webový prehliadač. Prepojenie sa realizuje prostredníctvom pár jednoduchých krokov cez web stránku www.pplnotify.mobi

Upozornenia aj na tablete (zdroj: play.google.com)
Upozornenia aj na tablete (zdroj: play.google.com)

Jednotlivé upozornenia zo smartfónu vám nie len, že takmer okamžite vyskočia (PC alebo Mac) v pravom hornom rohu displeja, všetky – zoradené od najčestvejšieho – ich nájdete na jednom mieste vo webovom prehliadači. Tam rovnako nájdete aj nadchádzajúce udalosti z kalendára či aktuálny stav batérie prepojeného mobilu.

VIDEO: Upozornenia na PC, Macu a tablete

Stiahnuť Notifications on PC & Mac