Úvod Novinky 23-ročná študentka prišla o život počas fotenia selfie: Po páde z mosta...

23-ročná študentka prišla o život počas fotenia selfie: Po páde z mosta jej zastalo srdce

43

Poľskom otriasol smutný príbeh 23-ročnej študentky, Sylwie Rajchel, ktorá tragicky zomrela počas toho, ako chcela odfotiť peknú „selfie.“

Študentka si po náročnom štúdiu chcela ísť oddýchnuť do slnečného Španielska. Na moste Puente de Triana sa rozhodla odfotiť selfie fotku, teda autoportrét, ktorý sa jej nakoniec stal osudným. Zo zatiaľ neznámych dôvodov stratila rovnováhu a spadla na betónové podpory, nachádzajúce sa päť metrov pod mostom.

Sylwii sa po páde zastavilo srdce, ktoré sa privolaným záchranárom nepodarilo znovu naštartovať. Sylwia na univerzite v poľskom meste Posada študovala ošetrovateľstvo.

Bolo to krásne, usmiate dievča, ktoré malo pred sebou celý život,“ opisuje ju Sylwiina mama Bernadeta. „Nemôžem uveriť tomu čo sa stalo a že ju nikdy neuvidím. Španielsko bolo pre ňu vysnívanou krajinou. Naučila sa jazyk a v budúcnosti tam dokonca chcela pracovať.

Jedná sa tak o bizarný príbeh, ktorý skončil veľmi smutne. Nerozvážnosťou a snahou spraviť si čo najkrajšiu fotku vyhasol mladý život, ktorý chcel v budúcnosti pomáhať ďalším. Dávajte si tak pozor, čo robíte, keď narábate s telefónom a nepodceňujte žiadnu situáciu.

Zdroj: NYP