Úvod Novinky Zlé správy pre Samsung: Za mesiac predali 4,5 miliónov kusov Galaxy Note...

Zlé správy pre Samsung: Za mesiac predali 4,5 miliónov kusov Galaxy Note 4, čo je o 500 tisíc menej, než Galaxy Note 3

59

Od doby, keď Samsung predstavil svoj prvý Galaxy Note, celý rad týchto zariadení získaval na popularite. Druhá generácia bola počas prvého mesiaca populárnejšia než tá prvá a to isté platilo aj o tretej generácii, ktorú výrobca predstavil minulý rok. Podľa kórejského zdroja však Note 4 nesplní to, čo jeho predchodcovia.

Podľa posledných informácií sa Samsungu podarilo za prvý mesiac od spustenia predaja predať 4,5 miliónov kusov. Ak by to bola pravda, nového Galaxy Note 4 sa za rovnaké časové obdobie predalo o pol milióna kusov menej,  než jeho predchodcu. Samozrejme, počkať si budeme musieť na oficiálne čísla, no vyhliadky do budúcna zatiaľ vôbec nie sú ružové. Je však nutné poznamenať, že na niektorých trhoch sa Galaxy Note 4 začal predávať len teraz. Napríklad v Českej republike a na Slovensku sa oficiálnou cestou začal predávať včera, zvyšok partnerov, vrátane operátorov, ho do ponuky zaradí až od pondelka.

Note 4 je aj pri 4,5 miliónoch predaných kusov extrémne populárne zariadenie. Na oficiálne čísla si teda budeme musieť ešte chvíľu počkať. Čo však vy, chystáte sa zaobstarať si túto novinku?

Zdroje: N, GFG, PA