Úvod Smartphony Aktualizácie VIDEO: Takto bude vyzerať Android L na Galaxy S5 – je sa...

VIDEO: Takto bude vyzerať Android L na Galaxy S5 – je sa na čo tešiť!

19

Naosem minútovom videu máme možnosť pozrieť sa, ako bude vyzerať nová verzia Android „L“ na najúspešnejšom Android zariadení tohto roka.

Čím bližšie sme k uvedeniu nového Android L na trh, tým väčší a väčší počet výrobcov začína upravovať svoje zariadenia na obrovskú aktualizáciu. Sám Google tvrdí, že Android L je najväčšou aktualizáciou Androidu a tak sa nemôžeme čudovať tomu, že výrobcovia začali na jej upravení pracovať už v predstihu.

Za videom stojí zahraničný server SamMobile, ktorý získal prístup k testovacej verzii novej verzii systému, ktorá je postavená na novom Android L. Vďaka Material dizajnu sa prostredie Samsungu, TouchWiz, opäť mení k lepšiemu.

Na videu sa objavila verzia Android L s označením LRW58J, ktorá beží na medzinárodnej verzii Galaxy S5, teda na takej, ktorá sa predáva aj u nás, na Slovensku. Dosť prekvapivé je nadmerné využitie bielej farby na zariadení, ktoré disponuje Super AMOLED displejom. Mnohí z vás určite vedia, že AMOLED displeje sa s bielou farbou veľmi nekamarátia a pre jej zobrazenia vyžadujú viac energie.

Vyzerá to tak, že Android L sa v Galaxy S5 dostal do každého zákutia, či už na uzamykaciu obrazovku, do notifikácií či nastavení.

Momentálne nie je jasné, v akom štádiu je portovanie Android L na Galaxy S5. Vo videu až na slabý výkon a pomalé reakcie funguje takmer všetko. Samsung prisľúbil, že svoju vlajkovú loď zaktualizuje čo najskôr a vyzerá to tak, že svoj sľub skutočne dodrží.

Čo si myslíte o Android L na Galaxy S5? Páči sa vám, ako ho Samsung zakomponoval do svojho TouchWizu?

gs5-l-1
gs5-l-2
gs5-l-3
gs5-l-4
gs5-l-5
gs5-l-6
gs5-l-7
gs5-l-8
gs5-l-9

Zdroje: SM, AC