Úvod Novinky Tento telefón vám vyčistí účty: Stojí takmer toľko, ako nové auto!

Tento telefón vám vyčistí účty: Stojí takmer toľko, ako nové auto!

18

Pri luxusných smartónoch z prvotriednych materiálov nás ani tak nerozčuľovala niekoľko tisícová cenovka ale mizerné parametre, ktorými výrobcovia tieto zariadenia vždy vybavili.

Zdá sa, že jedinci bažiaci po luxuse a originálnosti si budú môcť konečne zadovážiť zariadenie, na ktorom sa nebudú báť niečo odfotografovať alebo spustiť si najnovšiu hru.

Smartfón Vertu Aster ponúkne prvotriedne vyhotovenie a materiály, high-end špecifikáciu, najnovší Android a podľa politiky spoločnosti, štvorcifernú cenu.

Telo smartfónu je zhotovené z titánu, nechýba zafír a ručne leštený rubín. Zadnú časť smartfónu bude zdobiť hovädzia, hadia alebo pštrosia koža, podľa toho, aké zvieratko je budúcemu majiteľovi najsympatickejšie.

androidportal(027)

Smartfón je vyrábaný výhradne ručne v anglickej dielni, 4,7 palcový full HD displej bezpečne prekrýva zafírové sklo, zaujímavosťou sú stereo reproduktory s nálepkou „Dolby Digital Plus“, srdce zariadenia tvorí výkonný čip Snapdragon 801, zadný fotoaparát má 13 MPix, predný 2,1 MPix, dáta uložíte do 64 GB internej pamäte a taktiež nechýba podpora LTE sietí, NFC a Qi bezdrôtové nabíjanie pre 2250 mAh batériu.

Vertu Aster poháňa Android 4.4 KitKat a či sa vám zmestí do vrecka zistíte vďaka rozmerom: 143,4 x 69 x 11,2 mm – váha 193 gramov.

Aby sme nezabudli, cena zariadenia začína na 6900 dolároch, pričom sa môže vyšplhať až na 9700 dolárov. To záleží od vášho výberu materiálov.

zdroj: GSMA