Úvod Novinky O2: K paušálu teraz dostanete telefón aj tablet alebo Xbox

O2: K paušálu teraz dostanete telefón aj tablet alebo Xbox

3

Aj keď nás operátor O2 v televízii nebombarduje vianočnými reklamnými spotmi, neznamená to, že nemá pre svojich zákazníkov v rámci predvianočného obdobia zaujímavé akcie.

Novinkou je možnosť zobrať si k paušálu viac ako jedno zariadenie ako aj bonus za odporúčanie.
O2 pridáva okrem bonusu 150 € za prenos čísla pre nových zákazníkov k programu O2 Paušál aj bonus vo výške 150 € pre zákazníkov, ktorí tento prenos odporučili. Zákazníci O2 Paušálu si môžu svoj bonus na kúpu telefónu odteraz rozdeliť na nákup telefónu a ďalších zariadení – tabletu alebo hernej konzoly, alebo aj ďalšieho telefónu.

Martina Jamrichová, hovorkyňa O2:

V O2 sme našim zákazníkom pripravili viacero noviniek. Bonusy za prenos nezískavajú v O2 len noví zákazníci, ale všetci, stačí ak nás odporučia svojim známym. Zákazníci s O2 Paušálom si odteraz môžu so svojim bonusom na kúpu zariadenia nakladať, ako uznajú za vhodné. Môžu si ho rozdeliť na kúpu telefónu, tabletu alebo Xbox-u, alebo si kúpia hneď 4 telefóny.

Zákazníci O2 Paušálu budú môcť odteraz čerpať bonus na viacero mobilných zariadení alebo vybrané príslušenstvo. Napríklad s Platinovým O2 Paušálom s bonusom vo výške 384 € si budú môcť rozložiť bonus na kúpu hracej konzoly Xbox 360 a smartfón Samsung Galaxy Ace 4 LTE. Na predajni tak zaplatia úvodnú platbu 26 Eur. S Diamantovým O2 Paušálom a bonusom vo výške 528 € si tak budú môcť kúpiť aj 4 telefóny naraz.

Kombinácie mobilných zariadení a vybraného príslušenstva sú ľubovoľné podľa výberu zákazníka z aktuálneho portfólia. Zákazník bude mať tak ako doteraz aktívnu službu O2 Mobil+ s existujúcimi mesačnými platbami. Ďalšie informácie o nových podmienkach bonusov nájdete na www.o2.sk.

obrazok

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú preniesť svoje číslo do O2 získavajú nárok na bonus v hodnote 150 €. Ten sa im bude pripisovať nasledovných 30 faktúr vo výške 5 €.

Bonus môžu využiť aj existujúci zákazníci O2 s aktívnym programom O2 Paušál, stačí ak odporučia nové číslo od iného operátora na prenos do O2 na program O2 Paušál. Základnou podmienkou pre získanie 150 eurového bonusu pre existujúceho zákazníka je oznámenie telefónneho čísla zákazníka, ktorý prešiel do O2 na jeho odporučenie. Existujúci zákazník však môže mať v jednom čase aktívny len jeden 150 eurový bonus.

Operátor informoval o novinkách prostredníctvom tlačovej správy.