Úvod Výrobcovia Google To musí byť rekord: Nexus 6 sa vypredal za 30 sekúnd!

To musí byť rekord: Nexus 6 sa vypredal za 30 sekúnd!

14
Minuloročný Nexus 6 od Motoroly

Tak, ako sa očakávalo, Google dnes v USA spustil pred-objednávky na nový Nexus 6. Netrvalo však dlho a Google Play začal hlásiť, že všetky zásoby už minul. Zariadenie sa stihlo vypredať za 30 sekúnd.

Tým z šťastlivcov, ktorým sa zariadenie podarilo objednať dal Google vedieť, že by ho mali dostať 21. novembra, alebo krátko po ňom. O Nexus 6 je obrovský záujem a to aj napriek tomu, že sa už ani zďaleka nejedná o lacný smartfón. Jeho 32 GB verzia sa totiž začala predávať za 649 dolárov, zatiaľ čo 64 GB verzia mohla byť vaša za úctyhodných 699 dolárov. Nie je sa však čomu čudovať, nový Nexus okrem najnovšej verzie Androidu ponúka prémiové špecifikácie.

Medzi ne nepochybne patrí 5,95-palcový Quad HD displej (2 560 x 1 440), 3 GB operačnej pamäti RAM, 13 Mpx zadný fotoaparát a nekompromisne výkonný čipset Snapdragon 805. Celé zariadenie poháňa 3 220 mAh batéria, ktorá by vám vďaka softvérovému projektu Volta mala vydržať dva dni prevádzky. Ak sa vybije, špeciálna technológia od Motoroly by doň len za 15 minút mala poslať dostatok energie na 6 hodín prevádzky.

Plánujete si kúpiť Nexus 6? Ak áno, kúpite si ho hneď, ako bude dostupný, alebo až po nejakom čase?

*Čas tridsiatich sekúnd sme namerali počas sledovania webu Google Play. Nejedná sa teda o presný ani overený údaj.
Zdroj: PA