Úvod Novinky LG má práčku, ktorú vďaka NFC prepojíte so smartfónom

LG má práčku, ktorú vďaka NFC prepojíte so smartfónom

5

Vdnešnej dobe sa už stretávame so „smart“ spotrebičmi v skutočne všetkých odvetviach. Či sú to telefóny, tablety, hodinky, televízie, alebo dokonca chladničky, výrobcovia poriadne tlačia na pílu.

Jedným z najväčších inovátorov je aj LG, ktorý práve predstavil LG Titan 2.0 – práčku, ktorá vám prádlo vyperie v rekordnom čase a okrem toho ponúkne najmodernejšie technológie. Poďme sa teda pozrieť, čo všetko dokáže. Nižšie nájdete tlačovú správu priamo od LG.

Múdrejšia, než by ste čakali

Ovládanie práčky smartfónom vyzerá ako vzdialená budúcnosť. Práčka Titan 2.0 je však vybavená technológiou NFC a prostredníctvom aplikácie Smart Laundry ponúka až 8 nových pracích programov, ktoré je možné si ľubovoľne stiahnuť. Funkcia Smart Diagnosis šetrí čas i peniaze – aplikácia poradí, ako problém vyriešiť na mieste, alebo či je potrebné zavolať servisného technika.

Vyprané za 59 minút

Základný program prania bavlnenej bielizne pomocou funkcie TurboWash™ zaberie iba 59 minút. Jedným z jeho krokov je aj sprchovanie bielizne čistou vodou, ktoré odstráni nečistoty a zvyšky pracieho prášku a zároveň šetrí materiál oblečenia. Rovnaké pracie cykly u iných práčok trvajú aj o pol hodiny dlhšie a spotrebujú až o 40% viac vody. Titan 2.0 má aj špeciálnu funkciu parného prania TrueSteam™. Tá vie vyhladiť pokrčenú bielizeň, osviežiť už nosené oblečenie, ale aj efektívnejšie rozpustiť prací prášok.

Dizajnový spotrebič

Dizajn je u domácich spotrebičov často zanedbávanou témou. Pre mnoho moderných domácností je však rovnako dôležitý ako funkčnosť a technické špecifikácie. Nesmrteľnej čiernobielej kombinácie sa drží nielen celkový vzhľad, ale aj dotykový ovládací panel s bielym podsvietením či veľké dvierka s tenkým okrajom.

LG Titan 2.0 si môžete zaobstarať vo všetkých dobrých elektropredajniach za cenu od 699 EUR (7kg verzia) a od 729 EUR za 8kg verziu.