Úvod Výrobcovia HTC HTC dnes predstaví nové produkty. Na toto sa môžeme tešiť a na...

HTC dnes predstaví nové produkty. Na toto sa môžeme tešiť a na toto zabudnúť

2

Taiwanský výrobca si na dnes prichystal tlačovú konferenciu, na ktorej má predstaviť niekoľko nových produktov. Tlačovú konferenciu označil prívlastkom „dvojitá expozícia,“ čím nám napovedá, že sa na nej zameria hlavne na fotoaparáty a celkovo fotografiu.

Podľa informácií, ktoré pochádzajú z Portugalska sa na dnešnej tlačovej konferencii objaví HTC Desire EYE, nový smartfón, ktorý ponúka dva 13 Mpx fotoaparáty, jeden na prednej a druhý na zadnej strane. Okrem toho by malo toto zariadenie disponovať 5-palcovým displejom a štvorjadrovým čipsetom Snapdragon 801 s jadrami o takte 2.3 GHz. Chýbať nebudú ani 2 GB operačnej pamäti RAM a 16 GB vnútornej pamäti. Vie sa aj to, v akých farebných prevedeniach bude novinka dostupná. HTC začne nový Desire EYE predávať v bielom, čiernom, modrom a červenom prevedení.

Potešiť by sa mali aj tí, ktorí čakajú na nový HTC One Max. Zariadenie by totiž malo ponúknuť 5,3-palcový Full HD displej (1 920 x 1 080), štvorjadrový čipset Snapdragon 805 s jadrami o takte 2.5 GHz a 3 GB, resp. 2 GB operačnej pamäti RAM. Na zadnej strane sa má nachádzať 13 Mpx „Duo camera.“

Nakoniec by sme sa mali pripraviť aj na konkurenciu ku kamerám GoPro. HTC svoju verziu volá Recamera a ponúka 16 Mpx senzor, Bluetooth konektivitu a odolnosť voči vode až do troch metrov.

 

Čo dnes pravdepodobne neuvidíme

Podľa zdrojov, ktoré majú k HTC pomerne blízko sa nemáme (zatiaľ) tešiť na Nexus 9. Ten bude pravdepodobne predstavený spolu s Android L a Nexus X.

Rovnako by sme sa nemali tešiť ani na prvé nositeľné zariadenie od HTC, ktorým mali byť inteligentné hodinky. Podľa posledných informácií ich HTC predstaví až v roku 2015. Dôvodom má byť nespokojnosť s momentálnym vzhľadom a funkciami. HTC sa chce uistiť, že keď hodinky predstaví, budeme s nimi spokojní.

Tlačová konferencia sa v New Yorku uskutoční dnes o 22:00. Na čo sa od HTC tešíte najviac vy?

Zdroj: PA