Úvod Aplikácie STRUČNE: Google začína rozposielať pozvánky do Inbox by Gmail

STRUČNE: Google začína rozposielať pozvánky do Inbox by Gmail

8

Predvčerom sme vás informovali o novej emailovej schránke od Google, ktorá sa volá „Inbox by Gmail.“ Je to pokus Google opraviť email ako taký a dať mu oveľa lepšiu formu, než ktorú má momentálne. Aplikáciu si mohli stiahnuť takmer všetci, no po jej zapnutí a snahe sa prihlásiť sme zistili, že novinka od Google je len na pozvánku. Vyzerá to však tak, že ak ste si o jednu požiadali hneď ako bola novinka predstavená, Google vám už jednu poslal.

S Inbox by Gmail sa už hráme od včerajšieho dňa a vyzerá to tak, že aplikácia je veľmi pekne spravená a bez viditeľných chýb. Ak ste pozvánku zatiaľ nedostali, resp. neviete, kam sa prihlásiť, aby ste ju dostali, zašlite email na inbox@google.com. Hneď, ako tam zašlete email, by ste mali dostať potvrdenie o prijatí žiadosti a zaradí do zoznamu tých, ktorí by chceli mať prístup k tejto novej aplikácii. Majte ale na pamäti, že Inbox by Gmail funguje len s Gmail účtami a zatiaľ nepodporuje. Tzv. Google Apps účty.

Ak ste pozvánku získali, v diskusii nižšie nám dajte vedieť, ako sa vám páči a či ju budete používať namiesto základnej aplikácie Gmailu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.inbox“]

Zdroj: AC