Úvod Aplikácie Galéria QuickPic dokáže odteraz prenášať fotky a videá cez WiFi

Galéria QuickPic dokáže odteraz prenášať fotky a videá cez WiFi

1

Akaplikáciu QuickPic nepoznáte, jedná sa o galériu vašich obrázkov, fotografií a videí, pričom si ju obľúbilo veľké množstvo používateľov a nahradili ňou galériu predinštalovanú.

Aplikácia ponúka jednoduché a veľmi rýchle užívateľské prostredie, podporu cloudových služieb, vstavaný editor, možnosť chrániť súkromné fotografie heslom, prehrá vám videá či .gif animácie a mnoho ďalšieho.

Do najnovšej aktualizácie autori zaradili novú, veľmi užitočnú funkciu. Ak chcete niekomu poslať zo svojho zariadenia fotografie, máte niekoľko možností. Zdieľať ich postupne cez niektorý z messengerov, odoslať cez Bluetooth alebo Android Beam, poprípade nahrať na cloud.

Odteraz môžete odosielať fotografie priamo prostredníctvom galérie QuickPic a to rýchlo a jednoducho. Stačí označiť fotografie, ktoré chcete odoslať a zdieľať ich do položky „prenos“, poprípade prejdite do ľavého menu kde kliknete na položku „prenos“ a pridáte fotografie tam.

androidportal(026)

Jedinou podmienkou je, že obe zariadenia musia byť pripojené v jednej sieti a ak nie ste v mieste s WiFi pokrytím, stačí na jednom zo zariadení spustiť WiFi hotspot a prenos môže začať.

Prenos fotografií prebieha rýchlosťou blesku a fotografie sa ukladajú do samostatného priečinku.

Vyskúšajte QuickPic.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder“]