Úvod Aplikácie Less.Mail je inteligentná aplikácia, ktorá uľahčí e-mailovú komunikáciu

Less.Mail je inteligentná aplikácia, ktorá uľahčí e-mailovú komunikáciu

2

Viete si predstaviť, že by ste sa pri odpovedaní na nový e-mail nemuseli dotknúť ani raz displeja mobilného zariadenia? Vývojári z Robin Labs určite áno. Ich najnovší projekt totižto dokáže nie len prečítať novú správu, ale aj na ňu pripraviť vhodnú odpoveď, ktorú za vás sám odošle danému kontaktu. 

Aplikáciu Less.Mail nepochybne ocení takmer každý večne-zaneprázdnený používateľ. S jej modernými funkciami totiž zvládneme reagovať na prichádzajúce e-maily iba prostredníctvom hlasových príkazov.

Ako je vidieť z videa nižšie, na každú novú správu dokáže softvér upozorniť, nahlas prečítať jej obsah a vypýta si dokonca aj našu reakciu. Aplikácia tak pripraví na základne našich inštrukcií buď vlastný alebo sa jej bez-kontaktne nadiktuje rovno konkrétny text.

Názorná ukážka je samozrejme v anglickom jazyku. O lokalizácii do slovenského či českého jazyka nepadla zmienka, nakoľko ide zatiaľ iba o beta-verziu na pozvánky.

Zhruba 80% našich e-mailov je denná rutina. Zameriavame sa práve na týchto 80%, ktoré chceme zjednodušiť,“ prezradil CEO Robin Labs, Ilya Eckstein, pre tech web TechCrunch.

VIDEO: E-mailová aplikácia Less.Mail

Zdroj: robingets.me, videmo.com