Úvod Aplikácie TIP: Najlepší menštruačný kalendár pre smartfóny dorazil aj na Android

TIP: Najlepší menštruačný kalendár pre smartfóny dorazil aj na Android

11

Aksi dievča, alebo ak máš vo svojom živote krajšiu, resp. nežnejšiu polovičku, zbystri svoju pozornosť. Všetky dievčatá a ženy by mali mať prehľad na svojim menštruačným cyklom. Ako si ho budú sledovať je už len a len na nich, no odporučiť im môžete jednu z najužitočnejších aplikácií vôbec. Volá sa Clue a doteraz si ho zamilovali tisíce žien používajúcich smartfóny od Apple.

Aj na Androide je dostupných niekoľko menštruačných kalendárov, no Clue ich všetky schová do vrecka tým, koľko informácií dokáže sledovať a dizajnom, akým disponuje. Do aplikácie si môžete zadať niekoľko rôznych informácií, vrátane toho, akú máte náladu či nie ste v kŕčovitých bolestiach, kedy ste mali sex a či bol chránený a veľa ďalšieho. Aplikácia všetky tieto informácie zobrazí v jednoduchom a prehľadnom kalendári, ktorý ulahodí nie len analytickej časti mozgu, ale aj tej kreatívnej, keďže ponúka krásny dizajn. Vďaka informáciám, ktoré do aplikácie zadáte dokáže Clue predpovedať, kedy by ste mali dostať ďalšiu menštruáciu a kedy nastanú plodné dni.

clue1 clue2 clue3

Aj napriek tomu, že aplikácia Clue je veľmi moderná, chýbajú jej niektoré základné funkcie, ako napríklad synchronizácia a webová verzia. Podľa vývojárov je to ale v pláne a tak sa milé dámy, máte na čo tešiť.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clue.android“]

Zdroje: PA, AP