Úvod Výrobcovia Meizu Po smartfóne Meizu MX4 je vysoký dopyt. 7,7 milióna objednaných kusov

Po smartfóne Meizu MX4 je vysoký dopyt. 7,7 milióna objednaných kusov

0

Ak nás sledujete pravidelne, určite ste začiatkom septembra postrehli predstavenie nového čínskeho smartfónu Meizu MX4, ktorý je nástupcom úspešného modelu MX3.

Zariadenie ponúka skvelé parametre na úrovni 8 jadrového čipsetu, 2 GB RAM, 5,36 palcového full HD displeja či 20,7 MPix fotoaparátu. Všetko beží pod taktovkou Androidu vo verzii 4.4.4 a s nadstavbou Flyme 4.0 OS.

Pri živote zariadenie udrží 3100 mAh batéria a ako iste tušíte, devízou smartfónu je veľmi lákavá cena. Viac detailov o Meizu MX4 sa dozviete v článku z predstavenia.

O úspechu tohto aj po dizajnovej stránke vydareného modelu nikto nepochyboval, dopyt po zariadení však prekonal očakávania. Objednávky na zariadenie prekonali hranicu 7,7 milióna kusov a výrobca sa teraz musí popasovať s delikátnym problémom.

design-exhibition-1

Časť zákazníkov jednoducho nedostane svoj Meizu MX4 na čas v sľúbenom termíne a dodanie môže meškať až niekoľko týždňov. Výrobca však svojich zákazníkov ubezpečil, že každý objednaný kus bude s istotou doručený a v prípade meškania ponúkne zákazníkom kompenzáciu v podobe nejakej formy zľavy či iného zvýhodnenia.

Zároveň spoločnosť na svojom oficiálnom profile čínskej sociálnej sieti Weibo pravidelne poskytuje užívateľom detailné informácie o samotnom zariadení, spotrebiteľskom servise či termínoch dodania. Spoločnosť dokonca plánuje pozvať niektorých zákazníkov do prostredia masovej výroby tohto smartfónu, kde sa môžu zoznámiť s kvalitatívnymi štandardmi a ostatnými aspektmi procesu.

zdroj: AH