Úvod Výrobcovia HTC HTC One (M9) je nádherná predstava 7mm hrubého QHD smartfónu, ktorý nikdy...

HTC One (M9) je nádherná predstava 7mm hrubého QHD smartfónu, ktorý nikdy nedostaneme

19

HTCOne M8 má už šesť mesiacov. Čas letí poriadne rýchlo a tak aj napriek tomu, že sa stále jedná o relatívne novú vlajkovú loď sa začína pár nadšencov pripravovať na predstavenie novej generácie. Jeden z nich si pripravil nádherný koncept One (M9), ktorý očaril mnohých ľudí, vrátane nás.

Samozrejme, HTC nič oficiálne nepotvrdili. Prečo by to aj zatiaľ robili? Očakávame, že prvé informácie o novej vlajkovej lodi k nám začnú prúdiť až na konci jesene. Dovtedy však máme možnosť kochať sa krásnym konceptom HTC One (M9) – kovovým a ultra tenkým zariadením od imaginárneho výrobcu.

Tento krásny koncept navrhol Fabrizio D’Onofrio, pričom konštrukcia zariadenia, ktoré nám ponúka je hrubá len 7 milimetrov a vyrobená z hliníka a titánu. Samozrejme, všetky špecifikácie v tomto zariadení spadajú do triedy „high-end.“ One (M9) tak disponuje displejom s rozlíšením 2 560 x 1 440, ktorý je prekrytý zafírovým sklom. Na prednej strane sa nachádzajú reproduktory BoomSound+ a 5,1 MPix fotoaparát, zatiaľ čo na zadnej strane sa nachádza 12 MPix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu. Pod kapotou mu tiká 64 bitový čipset Snapdragon 810, 3 GB operačnej pamäte RAM a 3 500 mAh batéria. Umelec navrhol, že zariadenie by malo byť dostupné s vnútornou pamäťou od 32 do 128 GB.

Čo naň hovoríte? Chceli by ste, aby sa takýto telefón stal skutočnosťou?

HTC-One-M9-1
HTC-One-M9-2
HTC-One-M9-3
HTC-One-M9-4
HTC-One-M9-5
HTC-One-M9-6
HTC-One-M9

Zdroj: PA