Úvod Novinky Samsung Galaxy Note Edge: Je zakrivený displej skutočne užitočný, alebo len pre...

Samsung Galaxy Note Edge: Je zakrivený displej skutočne užitočný, alebo len pre marketing?

54

Zakrivené displeje boli ešte pred pár rokmi len v skriptoch tvorcov sci-fi filmov. Ak by sme sa vás vtedy spýtali, či by ste takúto technológiu chceli držať v rukách, odpoveď by pravdepodobne bola jednohlasné áno. Teraz, keď Samsung predstavil takéto zariadenie sa vás pýtame ‚naostro.‘

Najnovším zariadením, ktoré sa nás snaží ohúriť svojim zakriveným displejom je Samsung Galaxy Note Edge – telefón, ktorého jednu bočnú stranu tvorí zakrivený displej. Zaujímavý displej pritom môžete využiť pre ovládanie fotoaparátu, multitaskingu, či rýchly prístup k šikovným aplikáciám. Možnosti využitia sa však Samsung snaží rozšíriť. Pre vývojárov totiž výrobca sprístupnil SDK (Software Development Kit) špeciálne určený pre tú časť displeja, ktorá je zakrivená.

Každopádne, tí z nás, ktorí sme o tom diskutovali sme mali zmiešané pocity a názory. Pýtame sa teda vás. Čo si myslíte o novinke od Samsungu? Je to budúcnosť smartfónov, alebo Note Edge predstavili len pre marketing, poprípade niečo iné? Dajte nám vedieť v ankete a diskusii nižšie.

[poll id=“305″]