Úvod Aplikácie TIP: Vďaka aplikácii Wi-Fly budete stále pripojení k Wi-Fi s najsilnejším signálom

TIP: Vďaka aplikácii Wi-Fly budete stále pripojení k Wi-Fi s najsilnejším signálom

6

Poznáte tie situácie keď sa váš smartfón zúfalo drží jednej Wi-Fi siete, zatiaľ čo v dosahu je už druhá, rýchlejšia a silnejšia? Ak vás už omrzelo neustále ručné odpájanie a pripájanie sietí, máme pre vás šikovné a elegantné riešenie.

Aplikácia Wi-Fly zabezpečuje to, čo zatiaľ ešte čistý Android nedokáže. Aj po pripojení na internet naďalej hľadá silnejší signál a keď ho nájde, starú sieť automaticky odpojí a prejde na tú silnejšiu.

Nastavenie aplikácie je jednoduché. Stačí, ak vytvoríte skupinu do ktorej zahrniete Wi-Fi siete v danej lokalite. Len čo smartfón zaregistruje jednu z nich, automaticky sa pripojí. Ak zistí, že v skupine je sieť so silnejším signálom, automaticky sa k nej pripojí. Pri prvom pripojení ku chránenej sieti však samozrejme budete musieť zadať správne heslo.

wi-fly-2 wi-fly-3

Aplikácia Wi-Fly neobsahuje reklamy ani in-app nákupy. Bohužiaľ, majitelia smartfónov značky Samsung môžu mať problémy, keďže výrobca urobil do Androidu niekoľko zásahov, ktoré správnu funkciu aplikácie znemožňujú.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=org.brightify.wifly“]

Viac na: D