Úvod Android Wear VIDEO Unikla finálna podoba okrúhlych hodiniek „LG G Watch R“

VIDEO Unikla finálna podoba okrúhlych hodiniek „LG G Watch R“

0

Odkórejských médií už dlhšiu čas prichádzali informácie o tom, že LG na IFA 2014 v Berlíne pravdepodobne predstaví okrúhle hodinky. Vďaka novému obrázku a videu máme konečne dôkaz o tom, že to ej skutočne pravda.

Informácie, za ktorými má stať „dôveryhodný zdroj“ zverejnil server Engadget. Ten nový produkt od LG označil ako „LG G Watch R,“ kde „R“ má znamenať „Round“. Jedná sa o oficiálne video od LG, na ktorom sa vyskytujú okrúhle hodinky. Video momentálne nie je zaradené a dostanete sa k nemu len pomocou priameho odkazu. Nachádzajú sa v ňom krátke záblesky, na ktorých sa na malé okamihy nachádzajú hodinky.

Predstavenie nových hodiniek na IFA 2014 by pre spoločnosť znamenalo, že ich nový produkt by sa stal hlavnou konkurenciou pre Moto 360 a inteligentné hodinky od Asusu, Samsungu, HTC či dokonca iWatch od Apple. Je taktiež zaujímavé sledovať, ako rýchlo spoločnosť dokázala vyrobiť novú verziu hodiniek, keďže prvé LG G Watch boli predstavené len v júli na Google I/O.

lg-g-watch-r-gif

Každopádne, všetky novinky si budete môcť prečítať aj u nás, tak nás nezabudnite navštíviť. Okrem toho, v diskusii nám napíšte ako sa vám páčia nové hodinky od LG. Sú podľa vašej chuti, alebo práve naopak?

Informoval o tom server Android Central.