Úvod Novinky O2 mení ponuku: Denný limit spadol zo 400 na 250 MB, pridáva...

O2 mení ponuku: Denný limit spadol zo 400 na 250 MB, pridáva novú 5 000 MB možnosť

38

Medzi našimi operátormi  sa za posledné dni mení poriadne veľa dní. Len včera sme vás informovali o zmenách, ktoré priniesol Telekom, dnes je na rade O2. Ten vás pravdepodobne nepoteší.

Podľa nového cenníka, ktorý platí od dnes už za 50 centov na deň nezískate 400 MB internetu, ale len 250 MB. Internet na deň je tak menej atraktívnou možnosťou, akou bola doteraz. Doteraz ste za 15 eur mesačne mohli mať prístup k 12 GB dát, teraz to už bude „len“ 7,5 GB.

Okrem toho sa mení aj rýchlosť prenosu dát po dosiahnutí denného limitu a to na stále tragických 48 Kbps. Ako server DSL poznamenal, rýchlosť pri využívaní predplateného objemu je 8 Mbps / 2 Mbps.

Tam však zmeny nekončia, v O2 sa rozhodli pridať vyšší internetový balíček „Internet XXL“ s 5 GB predplatených dát za 15 eur a zvýšili aj objem predplatených dát vo vyšších paušáloch.

  • Zlatý – z 500 MB na 1 GB
  • Platinový – z 1 GB na 2 GB

Operátor okrem toho začal predávať aj nový, Diamantový paušál. Stojí 65 eur a prichádza s 15 GB predplatených dát. Súčasťou paušálu sú aj neobmedzené volania a SMS správy na Slovensko a do štátov EÚ. Využívať predplatený internet, volania a správy môžete ako na Slovensku, tak aj v susednej Českej republike.

 

Vylepšené bonusy

Spoločnosť okrem toho predstavila vylepšenú ponuku bonusov na telefóny a tablety. Tvrdí, že ich atraktívnejšie bonusy budú môcť využiť zákazníci O2 Paušálov, ale aj zákazníci služby O2 Mobil+.

V O2 platí, že zákazníkov mobilných služieb neviažeme, navyše im pridávame bonus na kúpu zariadenia. Od dnes je to ešte výhodnejšie, napríklad s Platinovým O2 Paušálom majú k dispozícii bonus na kúpu zariadenia vo výške až 384 eur. Zákazník si môže bonus uplatniť nielen na kúpu telefónu, ale aj tabletu. Výber je len na ňom,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

O2 pridáva od 26. augusta novým zákazníkom programu O2 Paušál až o 33 % vyšší bonus na telefón ako doteraz, ktorý im bude z faktúry odpisovať 24 mesiacov. O2 Paušál je od dnes ešte výhodnejší a zákazníci môžu využívať nielen bezplatné SMS zo Slovenska a Českej republiky do celej Európskej únie, volania v rámci svojho tarifu, či už obsahujúce dáta, ale s novým bonusovým systémom sa môžu odmeniť ešte lepším smartfónom.

Rovnako O2 pridáva navýšenie bonusu aj pri programe O2 Internet s bonusom a to zo 198 eur na 264 eur.

 

Len pre nových

Vylepšenie neobišlo ani službu O2 Mobil+. Po novom si zákazníci rozložia cenu telefónu na úvodnú platbu a 24 mesačných platieb, vďaka čomu si budú môcť dovoliť kúpiť aj drahšie zariadenie. Nové vylepšené podmienky platia až od novej aktivácie, teda zákazníkov, ktorí už službu využívajú, sa nedotkne.

O2 zároveň pridalo novú hodnotu k službe O2 Mobil+, s ktorou môžu počas 24 mesiacov splatiť svoj mobilný telefón formou mesačných platieb vo výške 22 eur.