Úvod Smartphony Dohady Motorola Moto G2 bude možno predstavená už 10. septembra

Motorola Moto G2 bude možno predstavená už 10. septembra

2
    Moto G
7.5
      NAJNIŽŠIA CENA

Motorola Moto G je jedno z najlepších zariadení, ktoré si môžete kúpiť, ak nechcete minúť príliš veľa peňazí. Na Slovensku sa bežne predáva pod cenu 180€. Podľa najnovších informácií je však na ceste jeho nástupca.

Podľa server GSM Arena má byť smartfón Moto G2, alebo Moto G+1 predstavený už 10. septembra. Predajcovia by ho mohli obdržať už koncom augusta, no momentálne nie je celkom isté, či ho budú môcť začať predávať, alebo budú musieť počkať do 10. septembra. V Európe by mal nový Moto G2 stáť približne 250€.

Novinka od Motoroly pre menej náročných ponúkne 5-palcový displej s rozlíšením 1 280 x 720, 8 MPix zadný fotoaparát, 2 MPix predný fotoaparát, štvorjadrový procesor Snapdragon 400, 1 GB operačnej pamäti RAM a 8 GB vnútornej pamäti, no podľa všetkého by mala existovať aj verzia s 16 GB úložiskom.

Ďalším smartfónom, ktorý má Motorola predstaviť je nástupca Moto X. Zariadenie má vystupovať pod označením Moto X+1 a je dosť možné, že sa spoločnosť rozhodne predstaviť oba telefóny spoločne. September bude nabitý novinkami a tak sa rozhodne máme na čo tešiť.

Informoval o tom server Phone Arena.