Úvod Výrobcovia LG LG odkazuje majiteľom Samsung smartfónov: „Aj za Galaxiou je život“

LG odkazuje majiteľom Samsung smartfónov: „Aj za Galaxiou je život“

35

LGv žalúdkoch ľudí ležal hlavne ako výrobca, ktorý vyrábal lacnejšie telefóny, ktoré neboli príliš premyslené a tým pádom ani žiadané. Všetko sa však zmenilo, keď začali spolupracovať s Google, vďaka čomu pripravili dva najnovšie Nexus smartfóny. Oba smartfóny boli založené na ich najnovších vlajkových lodiach. V prípade Nexus 4 to bol Optimus G, v prípade Nexus 5 novší LG G2.

Práve LG G2 vyhral niekoľko oficiálnych, aj neoficiálnych ocenení. Asi jedno z tých najdôležitejších boli pozitívne odporúčania vlastníkov, ktorí si toto zariadenia vychvaľovali. Pretočme čas na rok 2014 a druhý najväčší juhokórejský výrobca predstavil LG G3, smartfón s Quad HD displejom (1 440 x 2 560).

LG tak začal hrať skutočne vysokú hru a jedným z jeho hlavným protivníkov nie je nikto iný, ako Galaxy S5 od Samsungu. Pre rýchle promo si spoločnosť pripravila krátky, 15 sekundový spot. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by na svoju YouTube stránku do titulky neumiestnila obrázok, na ktorom je už spomínaný slogan: „Aj za galaxiou je život,“ čím samozrejme naráža na ľudí, ktorí okrem zariadení radu Galaxy nič iné nepoznajú.

lgg3galaxy

LG za posledných pár rokov prešiel poriadnou zmenou, „od larvy až po motýľa,“ ktorý až teraz začína rozťahovať svoje krídla. Uvidíme, ako ďaleko to dotiahne.

Informoval o tom server Phone Arena.