Úvod Výrobcovia LG LG G3 Stylus oficiálne: qHD displej, 4-jadrový 1.3GHz procesor, 3G konektivita

LG G3 Stylus oficiálne: qHD displej, 4-jadrový 1.3GHz procesor, 3G konektivita

6

Pred niekoľkými týždňami sme vám dali vedieť, že sa v jednom z videí LG objavilo nové zariadenie – LG G3 Stylus. Mysleli sme si, že sa bude jednať o novú konkurenciu pre Galaxy Note 4. Zdroje, ktoré sa so zariadením už stretli však potvrdili, že sa bude prinajlepšom jednať o mid-range model.

Zariadenie ponúka 5,5-palcový displej, teda rovnako veľký, ako LG G3, no narozdiel od Quad HD rozlíšenia (2 560 x 1 440) ponúka len qHD rozlíšenie (960 x 540). Okrem toho nový LG G3 Stylus ponúka štvorjadrový procesor s jadrami o takte 1.3GHz, 1 GB operačnej pamäti RAM a 8 GB vnútornej pamäti s možnosťou rozšírenia pomocou microSD slotu.

Na zadnej strane sa nachádza 13 MPix fotoaparát a na prednej 1.3 MPix senzor. Celé zariadenie poháňa 3 000 mAh batéria, ktorá by vzhľadom na relatívne nevýkonné špecifikácie (v porovnaní s LG G3) mohla ponúknuť kvalitnú výdrž. LG G3 Stylus ponúka len 3G konektivitu a bude dostupný v čiernom, bielom a zlatom prevedení.

Novinka beží na Android 4.4.2 KitKat a ponúka softvérové funkcie z LG G3, ako napríklad Dual Windows, Smart Keyboard či KnockCode. LG G3 Stylus bude dostupný v Brazílii, neskôr by sa mal dostať aj na Stredný východ a do štátov Spoločenstva nezávislých štátov.

Informoval o tom server Phone Arena.